iOS App Ontwikkeling

Mobiele applicaties

Wilt u een eigen app waarmee gebruikers op de hoogte gehouden worden van nieuwe ontwikkelingen (via push-notificaties) en GPS, of prikkelen met nieuwe innovatieve tools?

Netwalk ontwikkelt de meest innovatieve applicaties voor iPhone of iPad in allerlei vormen en maten, met allerlei verschillende doeleinden. Van de marketingstrategie versterken en daarbij de consument beter bereiken, tot het versterken van de interne bedrijfsvoering (efficiëntie) en kostenbesparing. Zo ontwikkelt Netwalk mobiele apps voor business-to-business toepassingen, voor de consumentenmarkt en voor intern gebruik.

Showcases

Netwalk ontwikkelt iOS (iPhone en iPad) apps. Wij hebben ruime ervaring.
Product catalogus voor Axel Vervoordt, wereldvermaard antiquair en interieur- designer..  Netwalk ontwikkelde de  iPad app met de volledige digitale catalogus (> 50.000 items) van Axel Vervoordt.   De catalogus synchroniseert de wijzigingen regelmatig met de server.
Promo app voor Ressence-horloges. Netwalk ontwikkelde - in samenspraak met Bagaar - de iPhone app voor horloge-designer Ressence. De app bevat een simulator, foto gallerij, try-it-yourself en dealer-locator.
Video recording app voor IfOnly talents (US).  Netwalk ontwikkelde een app voor IfOnyl talents (Ray Lewis, Iron Mike, ...) om video berichten op te nemen en door te sturen.
QRTD is een unieke curation tool om - gebruik makend van het Instagram systeem van followers, likes en persons - uw business te promoten.  Netwalk implementeerde de backend en  frontend van dit innovatieve platform.